Ar esate dalyvis?

Virtualus palengvinimas: kaip „Facilator“ kortų vaikinai „AhaSlides“ įveikia „priartinimo nuovargį“

Virtualus palengvinimas: kaip „Facilator“ kortų vaikinai „AhaSlides“ įveikia „priartinimo nuovargį“

Dirbti

Lawrence'as Haywoodas Spalis 14 2022 4 min perskaityti

Pamenate, kada „Zoom“ susitikimai buvo nauji, švieži ir be galo įdomūs? Jei ne, tai tikriausiai todėl, kad per pastaruosius kelis mėnesius jų turėjote apie 300. Kasdieniai virtualaus palengvinimo per „Zoom“ poreikiai nuvargino dirbančius gyventojus, tačiau Palengvinimo kortelės rado paprastą sprendimą.

Palengvinimo kortelės yra a kaladė iš 60 kortelių, kiekvienas neperšlampamas ir tinkamas naudoti žymekliams, o tai leidžia vartotojams palengvinti susitikimus ir efektyviai mąstyti. Savo širdyje „Faciltator“ kortelės yra priemonės, skirtos planuoti palengvėjimą, reaguoti į jūsų grupės poreikius, improvizuoti, kai nutinka netikėta, ir patekti į tą patį puslapį su antruoju vedėju.

Kai vis daugiau tokių sąveikų vyksta internetinėje erdvėje, virtualūs palengvinimai įgijo daug didesnę reikšmę. Ilgalaikiai fasilitatorių kortelių vedėjai Meg Bolger ir Samas Killermannas nustatė, kad tokios priemonės kaip „AhaSlides“ yra gaivus, skaitmeninis oras jų internetiniuose susitikimuose.

Kaip „AhaSlides“ padeda virtualiai palengvinti?

Antrame jų epizode Smegenų uogienė serijos „Facilitator Cards“ pažvelgė į tai, kaip naudingas darbas su „AhaSlides“ puiki virtuali palengvinimo sesija. Peržiūrėkite jų vaizdo įrašą žemiau, kad pamatytumėte, kaip jie jį naudojo ir kokius dalykus atrado.

„Facilitator Cards“ taip pat pakartojo savo susitikimą savo tinklaraštyje - „AhaSlides“ naudojimas virtualiam palengvinimui: smegenų uogienės konservavimas. Pažvelkime į keletą pagrindinių jų išvadų:

5 būdai, kaip „AhaSlides“ padeda virtualiai palengvinti

  1. Naudojant prožektorių skaidres (skaidrės, kuriose dalyvių prašoma pasirinkti tarp raudonų, oranžinių ir žalių žiburių) gali lengvai įvertinti dalyvio pasirengimą ir padėti nustatyti pristatymo tempą. Jie taip pat padeda patikrinti tam tikros temos supratimą po jos aptarimo.
  2. Atvirų skaidrių naudojimas su jaustukais suteikia dalyviams galimybę laisvai reikšti planus ir nuomones linksmai. Metu Smegenų uogienė, vedėjai naudojo šias skaidres, norėdami gauti pažadus dalyvauti „šiek tiek sklandžiau, nei paprastai vyksta asmeniškai“.
  3. Skaidrių naudojimas su anonimiškumu padeda spręsti klausimus, kurie asmeniškai gali būti šiek tiek per daug asmeniški. Tarpininkas niekada (arba bent jau turėtų tikrai niekada) paprašykite gyvos grupės atskleisti savo seksualinę orientaciją ir gali tikėtis 0% atsakymo procento, jei tai padarys. Smegenų uogienė atskleidė, kad pridėjus anonimiškumą prie šio tikslaus klausimo virtualaus palengvinimo metu, atsakymų procentas buvo 100%.
  4. Nykstančių variantų naudojimas yra puikus būdas susiaurinti rezultatą iš plataus sutarimo. Virtualūs vedėjai gali užduoti klausimą su keliais atsakymais, tada pašalinti mažiausiai populiarų atsakymą, nukopijuoti skaidrę ir vėl užduoti tą patį klausimą su vienu atsakymu mažiau. Tai darant pakartotinai ir paslėpus balsus, kad būtų išvengta bandymų, gali būti stebėtinų rezultatų.
  5. Klausimų ir atsakymų skaidrės tipo naudojimas yra puikus būdas paskatinti dalyvius nustatyti virtualaus susitikimo darbotvarkę. Šie atviri skaidrės neleiskite visiems siūlyti temų, bet „nykščio į viršų“ funkcija taip pat leidžia balsuoti dėl siūlomų temų, kurias jie labiausiai nori aptarti.

Svarbiausias virtualių palengvintojų išsinešimas

Kai vedimo kortelės paprašė savo auditorijos įvardyti, ką jie labiausiai nori gauti iš savo Smegenų uogienė sesija, aiškus pirmosios vietos laimėtojas, turėjęs 41 proc Kaip pakelti malonumą ir sumažinti „kito priartinimo skambučio“ jausmus. Po kelis mėnesius trukusio užrakinimo suprantama, kad „Zoom“ susitikimai šiek tiek pasensta ir jiems reikalinga gyvybingumo injekcija.

Virtualus palengvinimas, atskleidžiantis grafiką, parodantį, ko žmonės labiausiai nori iš virtualių susitikimų.
„Facilitator Cards“ apklausos rezultatai, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį per „Brain Jam“ sesiją.

Šis Smegenų uogienė sesijos metu nustatyta, kad „AhaSlides“ yra puikus būdas šiai injekcijai atlikti. Tai parodė, kad programinė įranga palaiko vienodą tarpininkų ir dalyvių palankumą, todėl virtualus palengvinimas ir virtualus dalyvavimas tampa interaktyvūs, produktyvūs ir ypač svarbu - įdomūs.

Kas iš tikrųjų pradėjo blizgėti ir buvo kelis kartus pastebėta „Brain Jam“ metu, buvo kiek linksma Tai yra „AhaSlides“ naudojimas renkant įvairius įnašus: pradedant kūrybiniais pasiūlymais ir idėjomis, baigiant emocijomis ir asmenine atskleidimu, baigiant paaiškinimu ir grupiniu patikrinimu dėl proceso ar supratimo.

Samas Killermannas - vedimo kortos

Puikus būdas susimaišyti asmeniškai ir virtualiai

Žmonės maišydami virtualų palengvinimą su susitikimu asmeniškai.
Susitikimai tampa vis labiau virtualūs, kaip ir asmeniškai.

Kažkuriuo momentu, kai visi grįšime į biurą, galima sakyti, kad laikai pasikeis. Tikėtina, kad virtualus palengvinimas išliks daugelyje darbo vietų , tačiau tai tikrai nereiškia, kad atsisakome asmeninių susitikimų. Geriausias būdas palengvinti yra įtraukti abu.

Tuo tikslu mišinys „AhaSlides“ ir „Facilitator“ kortelių gali būti puiki strategija. Abu palengvinimo sprendimai skirti sutelkti susitikimus patraukliems ir produktyviems, naudojant aiškius vaizdus, gyvų apklausų ir „iš dėžės“ vykdoma veikla.

Kadangi daugiau darbo vietų neišvengiamai pradeda eksperimentuoti su nuotoliniu darbu kartu su darbu biure, mums, kaip tarpininkams, reikės būdų, kaip bendrauti su savo dalyviais abiejose aplinkose.

„Faciltator“ kortelės veikia tikrai gerai gyvos grupės aplinkoje. Jie turi daug bendro su „AhaSlides“, kalbėdami apie atvirumą, apklausas ir įvairią veiklą. Tiesą sakant, jie gana gražiai komplimentuoja vienas kitą. Man asmeniškai atrodo, kad šis internetinio įrankio ir fizinio įrankio derinys yra labai žavus ir įkvepiantis.

Dave'as Bui - „AhaSlides“ generalinis direktorius

ATSKLEIDIMAS: Šis tinklaraščio įrašas jokiu būdu nebuvo rėmėjas ar susijęs su „Facilitator“ kortelėmis. Mes vertiname tai, kad „Facilitator Cards“ paskelbė tokį puikų įrašą apie „AhaSlides“ naudojimą, ir manome, kad kiti mūsų vartotojai gali būti naudingi sužinoję apie tai.