Ar esate dalyvis?

„PowerPoint“ plėtinys | Kaip nustatyti „AhaSlides“ 2023 m

„PowerPoint“ plėtinys | Kaip nustatyti „AhaSlides“ 2023 m

Pristatymas

Džeinė Ng 14 rugsėjis 2023 4 min perskaityti

Geros naujienos čia! „PowerPoint“ pristatymai bus patrauklesni ir gyvesni nei bet kada su interaktyviomis „AhaSlides“ funkcijomis. Jūs neklystate! „AhaSlides“ apklausos dabar pasiekiamos svetainėje „PowerPoint“ plėtinys (PPT plėtinys) ir netrukus bus Viktorina ir WordClouds.

Turinys

Apžvalga

Ar galiu importuoti „Powerpoint“ skaidres tiesiai į „AhaSlides“?taip
Ar galiu importuoti „AhaSlides“ į „Powerpoint“?Taip, patikrinkite čia
Kiek „AhaSlides“ skaidrių galiu pridėti prie „Powerpoint“?neribotas
„Powerpoint“ plėtinio apžvalga – „Powerpoint“ išplėtimas

Patarimai, kaip geriau įsitraukti

„AhaSlides“ yra lanksti ir intuityvi pristatymo programinė įranga, kuriai nereikia mokytis. Tai leidžia prie pristatymo lengvai pridėti nuorodų, vaizdo įrašų, tiesioginių viktorinų ir dar daugiau. Be apklausų funkcijos, Viktorina ir WordClouds netrukus taps PowerPoint plėtiniu.

Kaip „Powerpoint“ plėtinys, nepamirškite, kad esame čia, kad jūsų pristatymai būtų geresni, interaktyvesni ir sudomintų platesnę auditoriją. Štai keletas įkvėpimų ir idėjų, padėsiančių kasdien tapti profesionalesniais.

Alternatyvus tekstas


Pradėkite per kelias sekundes.

Gaukite nemokamą ppt viktorinos šabloną. Prisiregistruokite nemokamai ir pasiimkite tai, ko norite iš šablonų bibliotekos!


🚀 Į debesis ☁️

Naudokite „AhaSlides“ savo „PowerPoint“ pristatyme

Kas yra powerpoint plėtinys? Taigi, kaip atlikti viktoriną apie powerpoint? Naudodami šį naują „PowerPoint“ plėtinį galite įtraukti „Ahaslides“ interaktyvias apklausas tiesiai į „PowerPoint“ pristatymus. Dabar lengviau nei bet kada anksčiau užmegzti ryšį ir bendrauti su savo auditorija! Tačiau nepamirškite pirmiausia susikurti nemokamą paskyrą ir prisijungti prie „AhaSlides“. 

Kas yra powerpoint plėtinys? „AhaSlides Polls“ dabar yra vienas geriausių „PowerPoint“ plėtinių!

Šis priedas gali padėti auditorijai rasti jūsų pristatymą įdomesnį ir patrauklesnį. Tai funkcija, skirta paskatinti diskusijas, rinkti atsiliepimus realiuoju laiku ir išlaikyti aukštą energijos lygį.

Patarimai, kaip surinkti anoniminius atsiliepimus naudojant „AhaSlides“.

Kaip kartu naudoti „AhaSlides“ ir „PowerPoint“.

Atlikite toliau nurodytus paprastus veiksmus ir gausite puikų derinį:

  • Atidarykite „PowerPoint“ ir spustelėkite įsiuvas skirtuką, po kurio seka Gaukite priedus. Tada ieškokite „AhaSlides“ ir spauskite papildyti.
  • Prisijungti į savo AhaSlides paskyrą ir sukurkite Apklausos skirtuke AhaSlides.
  • Sukūrę apklausą pasirinkite Pridėti prie „PowerPoint“. mygtuką, tada kopija ką tik sukurta apklausos nuoroda.
  • Grįžtant į pristatymą, Įklijuoti apklausos nuorodą ir ji bus automatiškai įkelta.
  • Belieka pakviesti savo auditoriją balsuoti atsiųsdami jiems savo unikalų QR kodą!
PowerPoint plėtinys – Viktorina Powerpoint

Importuokite „PowerPoint“ skaidres tiesiai į „AhaSlides“.

Be naujo PowerPoint plėtinio naudojimo, galite importuoti PowerPoint skaidres tiesiai į AhaSlides. Jūsų pristatymas turi būti tik PDF, PPT arba PPTX faile. Iki 50 MB ir 100 skaidrių talpa.

Patarimai, kaip sukurti veiksmingą apklausą

Neužtenka žinoti, kaip mechaniškai kurti apklausas, labai svarbu, kaip sudominti auditoriją jūsų apklausomis. Pateikiame patarimų, kaip sukurti idealią apklausą bet kokiam tikslui.

1. Naudokite paprastą ir draugišką balsą

Klausimai turi būti paprasti ir lengvai suprantami. Tuo pačiu metu ji taip pat turėtų būti pakankamai įtraukianti, kad auditorija norėtų atsakyti. 

Pavyzdžiui, ką pasirinktumėte, jei jūsų paprašytų sukurti funkciją, skirtą geresniam interaktyviam pristatymui? Tada pateikite 3 parinktis: viktorinos funkciją, apklausos funkciją ir balsavimo funkciją. 

Tai leis respondentams jaustis dalyvaujantys sprendimų priėmimo procese.

2. Klausimai turi būti neutralūs

Galbūt jūs to dar nežinote, tačiau apklausos turėtų apsiriboti faktiniais, neutraliais klausimais. Klausimai apie asmenines ar sudėtingesnes nuomones arba atviri klausimai, pavyzdžiui, religinės pažiūros, turėtų būti naudojami apklausos formoje.

„PowerPoint“ plėtinys – patarimai, kaip sukurti veiksmingą apklausą – „Microsoft“ palaikymas

3. Apriboti pasirinkimus

Kuo daugiau variantų bus pateikta, tuo painiau ir sudėtingiau bus jūsų auditorija atsakyti. Taigi pasirinkimų skaičius turėtų būti apribotas iki keturių, įskaitant tokias parinktis kaip „Kita“ arba „Nenoriu atsakyti“.

4. Venkite klaidinančių klausimų

Siekiama, kad apklausos būtų kuo objektyvesnės, kad galėtumėte sužinoti sąžiningą respondentų nuomonę. Venkite užduoti klausimų, kurie būtų panašūs į jūsų konkurentų klausimus arba kuriais siekiama sumenkinti kitą šalį.