Vai esat dalībnieks?

Virtuālā atvieglošana: kā puiši, kas atrodas aiz fasilitatora kārtīm, pārspēj “tālummaiņas nogurumu” ar AhaSlides

Virtuālā atvieglošana: kā puiši, kas atrodas aiz fasilitatora kārtīm, pārspēj “tālummaiņas nogurumu” ar AhaSlides

darbs

Lorenss Heivuds Oktobris 14 2022 4 min lasīt

Vai atceraties, kad Zoom sanāksmes bija jaunas, svaigas un ārkārtīgi aizraujošas? Ja nē, tas, iespējams, ir tāpēc, ka pēdējos mēnešos jums ir bijuši apmēram 300 no tiem. Ikdienas prasības pēc virtuāla atvieglojuma, izmantojot tālummaiņu, strādājošajiem ir nogurdinošas, taču Veicinātāja kartes atradis vienkāršu risinājumu.

Veicinātāja kartes ir a klājs ar 60 kartēm, katrs ūdensnecaurlaidīgs un draudzīgs marķieriem, kas ļauj lietotājiem atvieglot sapulces un efektīvi radīt idejas. Viņu sirdī Faciltator kartes ir rīki, lai atvieglotu plānošanu, reaģētu uz jūsu grupas vajadzībām, improvizētu, kad notiek negaidīts, un nokļūtu vienā lappusē ar līdzautoru.

Tā kā arvien vairāk šādu mijiedarbību notiek tiešsaistes sfērā, virtuālie atvieglojumi ir ieguvuši daudz lielāku nozīmi. Ilggadējie līdzautori aiz Fasilitatora kartēm Meg Bolger un Sam Killermann atklāja, ka tādi rīki kā AhaSlides ir svaiga, digitāla gaisa elpa viņu tiešsaistes sanāksmēs.

Kā AhaSlides palīdz virtuālai veicināšanai?

Viņu otrajā epizodē Smadzeņu ievārījums sērijā, Facilitator Cards apskatīja, kā darbs ar AhaSlides ir labvēlīgs lieliska virtuālā veicināšanas sesija. Apskatiet viņu videoklipu zemāk, lai uzzinātu, kā viņi to izmantoja un kādas lietas viņi atklāja.

Veicinātāja kartes savā blogā arī atkārtoja savu tikšanos - AhaSlides izmantošana virtuālai veicināšanai: smadzeņu ievārījuma konservēšana. Apskatīsim dažus no viņu galvenajiem atklājumiem:

5 veidi, kā AhaSlides palīdz virtuāli atvieglot

  1. Izmantojot prožektoru slaidus (slaidi, kuros dalībniekiem tiek lūgts izvēlēties starp sarkanām, oranžām un zaļām gaismām), var viegli novērtēt dalībnieku gatavību un palīdzēt noteikt prezentācijas tempu. Tie arī palīdz pārbaudīt izpratni par konkrētu tēmu pēc tās apspriešanas.
  2. Atvērtu slaidu izmantošana ar emocijzīmēm dod dalībniekiem iespēju brīvi paust plānus un viedokļus ar jautru vērpjot. Laikā Smadzeņu ievārījums, koordinatori izmantoja šos slaidus, lai panāktu dalības solījumus tādā veidā, kas “bija nedaudz vienmērīgāks, nekā tas parasti notiek klātienē”.
  3. Izmantojot slaidus ar anonimitāti palīdz uzrunāt jautājumus, kas klātienē varētu būt nedaudz pārāk personiski. Koordinators nekad (vai vismaz vajadzētu noteikti nekad) palūdziet dzīvai grupai atklāt savu seksuālo orientāciju, un, ja viņi to darīs, varētu sagaidīt 0% atbilžu līmeni. Smadzeņu ievārījums atklāja, ka, pievienojot šim precīzajam jautājumam anonimitāti virtuālās palīdzības laikā, atbildes līmenis bija 100%.
  4. Izzūdošo iespēju izmantošana ir lielisks veids, kā sašaurināt rezultātu no plašas vienprātības. Virtuālie koordinatori var uzdot jautājumu ar atbilžu variantiem, pēc tam novērst vismazāk populāro atbildi, dublēt slaidu un vēlreiz uzdot to pašu jautājumu ar vienu atbildi mazāk. Atkārtoti to darot un slēpjot balsis, lai nepieļautu vagonus, var gūt pārsteidzošus rezultātus.
  5. Q&A slaida veida izmantošana ir lielisks veids, kā mudināt dalībniekus noteikt virtuālās sanāksmes darba kārtību. Šie atvērtie slaidi ne tikai ļaujiet visiem piedāvāt tēmas, bet funkcija “īkšķi uz augšu” ļauj balsot arī par piedāvātajām tēmām, kuras viņi visvairāk vēlas apspriest.

Galvenais virtuālo veicinātāju atņemšana

Kad fasilitatora kartes lūdza auditoriju nosaukt, ko viņi visvairāk vēlas iegūt no sava Smadzeņu ievārījums sesijā pārliecinoši uzvarēja pirmās vietas ieguvējs ar 41% Kā izklaidēt un pazemināt “cita tālummaiņas zvana” jūtas. Pēc mēnešiem ilgas bloķēšanas ir saprotams, ka tālummaiņas sapulces kļūst nedaudz novecojušas un tām nepieciešama dinamiska injekcija.

Virtuāla atvieglošana, atklājot diagrammu, kas parāda, ko cilvēki visvairāk vēlas no virtuālajām sapulcēm.
Facilitator Cards aptaujas rezultāti par to, kurām tēmām koncentrēties Brain Jam sesijas laikā.

Jūsu darbs IR Klientu apkalpošana Smadzeņu ievārījums sesijas laikā tika konstatēts, ka AhaSlides ir lielisks veids, kā ievadīt šo injekciju. Tas parādīja, ka programmatūra atrod vienādu labvēlību starp koordinatoriem un dalībniekiem, padarot virtuālo veicināšanu un virtuālo līdzdalību interaktīvu, produktīvu un īpaši svarīgu - jautru.

Tas, kas patiesībā sāka spīdēt un Brain Jam laikā tika vairākkārt atzīmēts, bija tas, cik daudz jautri tas ir AhaSlides izmantošana, lai savāktu visu veidu informāciju: sākot no radošiem ieteikumiem un idejām, līdz emocionālai dalīšanai un personīgai atklāšanai, līdz skaidrībai un grupas pārbaudei par procesu vai izpratni.

Sems Kilermans - Veicinātāja kartes

Lielisks veids, kā sajaukt personīgo un virtuālo veicināšanu

Cilvēki sajauc virtuālo palīdzību ar personisku tikšanos.
Sanāksmes arvien vairāk kļūst tikpat virtuālas kā klātienē.

Kādā brīdī, kad mēs visi atgriezīsimies birojā, ir godīgi teikt, ka laiki būs mainījušies. Virtuālā veicināšana, visticamāk, paliks daudzu darba vietu ieradums, taču tas noteikti nenozīmē, ka mēs atsakāmies no klātienes tikšanās. Labākais veids, kā atvieglot ir jāiekļauj abi.

Šajā nolūkā maisījums no AhaSlides un Facilitator kartēm var būt ideāla stratēģija. Abi atvieglojumu risinājumi ir vērsti uz to, lai sapulces būtu saistošas ​​un produktīvas, izmantojot skaidrus tiešās aptaujas aktivitātes.

Tā kā vairāk darbavietu neizbēgami sāk eksperimentēt ar attālinātu darbu līdzās biroja darbam, mums kā koordinatoriem būs nepieciešami veidi, kā sadarboties ar mūsu dalībniekiem abos apstākļos.

Faciltator kartes patiešām labi darbojas dzīvās grupas apstākļos. Viņiem ir daudz kopīga ar AhaSlides attiecībā uz atklātību, aptauju un virkni darbību. Patiesībā viņi komplicē viens otru diezgan jauki. Man personīgi šķiet, ka šī tiešsaistes rīka un fiziskā rīka kombinācija ir ļoti aizraujoša un iedvesmojoša.

Deivs Bui - AhaSlides izpilddirektors

INFORMĀCIJAS ATKLĀŠANA: Šis emuāra ziņojums nekādā veidā netika sponsorēts vai saistīts ar Facilitator Cards. Mēs novērtējam, ka Facilitator Cards ir izveidojis tik brīnišķīgu ziņu par AhaSlides izmantošanu, un mēs domājam, ka citi mūsu lietotāji varētu gūt labumu no tā uzzināšanas.