Vai esat dalībnieks?

PowerPoint paplašinājums | Kā iestatīt, izmantojot AhaSlides 2023. gadā

PowerPoint paplašinājums | Kā iestatīt, izmantojot AhaSlides 2023. gadā

Prezentācija

Džeina Ng 14 septembris 2023 4 min lasīt

Labās ziņas šeit! Izmantojot AhaSlides interaktīvos līdzekļus, jūsu PowerPoint prezentācijas būs saistošākas un dzīvākas nekā jebkad agrāk. Jūs nekļūdāties! AhaSlides aptaujas tagad ir pieejamas vietnē PowerPoint paplašinājums (PPT paplašinājums) un drīzumā būs viktorīna un WordClouds.

Saturs

Pārskats

Vai varu importēt Powerpoint slaidus tieši programmā AhaSlides?
Vai varu importēt AhaSlides programmā Powerpoint?Jā, pārbaudiet šeit
Cik AhaSlides slaidus varu pievienot Powerpoint?neierobežots
Powerpoint paplašinājuma pārskats — Powerpoint paplašinājums

Padomi labākai iesaistei

AhaSlides ir elastīga un intuitīva prezentācijas programmatūra bez mācīšanās laika. Tas ļauj prezentācijai viegli pievienot saites, videoklipus, tiešraides viktorīnas un daudz ko citu. Papildus aptauju funkcijai Viktorīna un WordClouds drīzumā kļūs par PowerPoint paplašinājumu.

Kā Powerpoint paplašinājums, neaizmirstiet, ka mēs esam šeit, lai padarītu jūsu prezentācijas labākas, interaktīvākas un piesaistītu plašāku auditoriju. Šeit ir dažas iedvesmas un idejas, kas palīdzēs jums katru dienu kļūt profesionālākam.

Alternatīvs teksts


Sāciet sekundēs.

Saņemiet bezmaksas ppt viktorīnas veidni. Reģistrējieties bez maksas un paņemiet to, ko vēlaties no veidņu bibliotēkas!


🚀 Uz mākoņiem ☁️

Izmantojiet AhaSlides savā PowerPoint prezentācijā

Kas ir powerpoint paplašinājums? Tātad, kā izveidot viktorīnu par PowerPoint? Izmantojot šo jauno PowerPoint paplašinājumu, varat pievienot Ahaslides interaktīvās aptaujas tieši savām PowerPoint prezentācijām. Tagad ir vieglāk nekā jebkad agrāk sazināties un sazināties ar savu auditoriju! Bet atcerieties vispirms izveidot bezmaksas kontu un pieteikties AhaSlides. 

Kas ir powerpoint paplašinājums? AhaSlides Polls tagad ir pieejams kā viens no labākajiem PowerPoint paplašinājumiem!

Šī pievienojumprogramma var likt auditorijai atrast jūsu prezentāciju interesantāku un pievilcīgāku. Tā ir funkcija, kas atbalsta diskusijas, apkopo reāllaika atsauksmes un uztur augstu enerģijas līmeni.

Padomi anonīmu atsauksmju apkopošanai, izmantojot AhaSlides

Kā lietot AhaSlides un PowerPoint kopā

Veiciet tālāk norādītās vienkāršās darbības, un jums ir ideāla kombinācijas prezentācija:

  • Atveriet programmu PowerPoint un noklikšķiniet uz ielaidums cilne, kam seko Iegūstiet pievienojumprogrammas. Pēc tam meklējiet AhaSlides un noklikšķiniet Pievienot.
  • Pieslēgties savā AhaSlides kontā un izveidojiet Aptaujas cilnē AhaSlides.
  • Pēc aptaujas izveides izvēlieties to Pievienot programmai PowerPoint pogu, tad kopija tikko izveidotā aptaujas saite.
  • Atpakaļ uz prezentāciju, Pasta aptaujas saiti, un tā tiks automātiski augšupielādēta.
  • Atliek tikai uzaicināt savu auditoriju balsot, nosūtot viņiem savu unikālo QR kodu!
PowerPoint paplašinājums — viktorīna Powerpoint

Importējiet PowerPoint slaidus tieši programmā AhaSlides

Papildus jaunā PowerPoint paplašinājuma izmantošanai varat importēt PowerPoint slaidus tieši programmā AhaSlides. Jūsu prezentācijai ir jābūt tikai PDF, PPT vai PPTX failā. Līdz 50 MB un 100 slaidiem.

Padomi efektīvas aptaujas izveidei

Ar zināšanām, kā mehāniski veidot aptaujas, nepietiek, svarīgi ir ieinteresēt auditoriju par jūsu aptaujām. Šeit mēs sniedzam padomus, kā izveidot ideālu aptauju jebkuram mērķim.

1. Izmantojiet vienkāršu un draudzīgu balsi

Jautājumiem jābūt vienkāršiem un viegli saprotamiem. Tajā pašā laikā tai jābūt arī pietiekami saistošai, lai auditorija vēlētos atbildēt. 

Piemēram, ko jūs izvēlētos, ja jums lūgtu izstrādāt funkciju labākai interaktīvai prezentācijai? Pēc tam sniedziet 3 iespējas: viktorīnas, aptaujas un balsošanas funkcijas. 

Tas liks respondentiem justies kā daļa no lēmumu pieņemšanas procesa.

2. Saglabājiet jautājumus neitrālus

Jūs, iespējams, to vēl nezināt, taču aptaujām vajadzētu aprobežoties ar faktiskiem, neitrāliem jautājumiem. Aptaujas veidlapā ir jāizmanto jautājumi par personiskiem vai sarežģītākiem viedokļiem vai atvērti jautājumi, piemēram, reliģiskie uzskati.

PowerPoint paplašinājums — padomi efektīvas aptaujas izveidei — Atbalstiet Microsoft

3. Ierobežot opcijas

Jo vairāk opciju tiks piedāvāts, jo neskaidrāka un sarežģītāka būs jūsu auditorijas atbilde. Tāpēc izvēles iespēju skaits nedrīkst pārsniegt četras, tostarp tādas iespējas kā “Cits” vai “Nevēlos atbildēt”.

4. Izvairieties no maldinošiem jautājumiem

Mērķis ir, lai aptaujas būtu pēc iespējas objektīvākas, lai jūs varētu iegūt godīgu respondentu viedokli. Izvairieties uzdot jautājumus, kas ir salīdzināmi ar jūsu konkurentiem vai kuru mērķis ir noniecināt otru pusi.